Hvordan kan sykepleier gjennom god kommunikasjon fremme trygghet og mestring hos pasienter i den preoperative fase? - Mæle, Line (Universitetet i Nordland, 2011)
Studentarbeid i sykepleie (bachelorgrad) - Universitetet i Nordland, 2011