Demensomsorg i hjemmebaserte tjenester : tid, kunnskap og kommunikasjon - et triangel - Klæbo, Tom Andrè (Universitetet i Nordland, 2011)
Studentarbeid i sykepleie (bachelorgrad) - Universitetet i Nordland, 2011