Vi har ikke tid : hvorfor er det viktig for sykepleiere å ha kunnskap om forflytning? - Skålvold, Marlene Katrin (Universitetet i Nordland, 2011)
Studentarbeid i sykepleie (bachelorgrad) - Universitetet i Nordland, 2011