Barn og kreft - Seljevoll, Vanja Louise; Kristensen, Charlotte Emilie; Knaplund, Yvonne Renate (Universitetet i Nordland, 2011)
Studentarbeid i sykepleie (bachelorgrad) - Universitetet i Nordland, 2011