[Hvilke tiltak kan sykepleieren iverksette i møtet med en pasient som lider av panikkangst?] - Berg, Alexander Victor; Abrahamsen, Stian Rene K. (Universitetet i Nordland, 2011)
Studentarbeid i sykepleie (bachelorgrad) - Universitetet i Nordland, 2011