Hvordan kan situasjonsbestemt ledelse, sikre god omsorg til pasienter i hjemmetjenesten? - Enge, Agnes Julie (Universitetet i Nordland, 2011)
Studentarbeid i sykepleie (bachelorgrad) - Universitetet i Nordland, 2011