Utfordrende adferd ved demenssykdom, hvordan forstå og hjelpe? - Molberg, Pia-Christin Skjellnes (Universitetet i Nordland, 2011)
Studentarbeid i sykepleie (bachelorgrad) - Universitetet i Nordland, 2011