Smerteproblematikk : en utfordring for sykepleiere - Jensen, Linda; Olsen, Siw Elisabeth; Aspevold, Tonje Renate (Universitetet i Nordland, 2011)
Studentarbeid i sykepleie (bachelorgrad) - Universitetet i Nordland, 2011