Dobbelt opp - med verdigheit : om dobbeltdiagnoser i eit sjukehus - Corneliussen, Kristian Meek (Universitetet i Nordland, 2011)
Studentarbeid i sykepleie (bachelorgrad) - Universitetet i Nordland, 2011