Ivaretakelse av pårørendes behov ved avslutning av livsforlengende behandling - Jacobsen, Thomas Vågeng; Wendel, Ingvild Bolsøy (Universitetet i Nordland, 2011)
Studentarbeid i sykepleie (bachelorgrad) - Universitetet i Nordland, 2011