Å være tilstede for pasienten : hva kan sykepleieren bidra med for å redusere noe av angsten til pasienter med KOLS eksacerbasjon? - Kvandal, Mariann; Leifset, Kristin Karlsen; Strand, Lisa-Merethe (Universitetet i Nordland, 2011)
Studentarbeid i sykepleie (bachelorgrad) - Universitetet i Nordland, 2011