Unge jenter med type 1 diabetes og spiseforstyrrelser - Johnson, Linn Espolin; Eliassen, Eivind (Universitetet i Nordland, 2011)
Studentarbeid i sykepleie (bachelorgrad) - Universitetet i Nordland, 2011