Hvordan kan sykepleiere bidra til økt mestring hos pasienter med nyoppdaget brystkreft? - Klæboe, Sara Stensholm; Madsen, Silje Maria (Universitetet i Nordland, 2011)
Studentarbeid i sykepleie (bachelorgrad) - Universitetet i Nordland, 2011 Var sperra for utlån til 2011-06-30