Hvordan kan sykepleieren utøve god omsorg til pasienter som lider av kreft, i den terminale fasen av deres liv? - Horn, Gøril Marie; Iversen, Linn Røjmyr (Universitetet i Nordland, 2011)
Studentarbeid i sykepleie (bachelorgrad) - Universitetet i Nordland, 2011