[Hvordan kan sykepleiere i sykehjem ivareta pårørende til personer med demens?] - Winnem, Veronica (Universitetet i Nordland, 2011)
Studentarbeid i sykepleie (bachelorgrad) - Universitetet i Nordland, 2011 Tittel laget av katalogisator