"En skyfull himmel lar alltid en solstråle trenge inn" - Wiik, Silje Eide; Elvebakk, Trude; Larsen, Tora Svingen (Universitetet i Nordland, 2011)
Studentarbeid i sykepleie (bachelorgrad) - Universitetet i Nordland, 2011