Rehabiliterende korttidsopphold i sykehjem : en kvalitativ studie om egenomsorg ved hoftebrudd - Lind, Hege Annett; Luoma, Eeva Kristiina; Kuha, Marja-Leena (Høgskolen i Bodø, 2009)
Studentarbeid i sykepleie (bachelorgrad) - Høgskolen i Bodø, 2009