Hvordan kan sykepleiere i hjemmetjenesten ivareta enslige eldre i forebyggingen av depresjon? - Stavøy, Trine; Mortensen, Jorunn (Høgskolen i Bodø, 2009)
Studentarbeid i sykepleie (bachelorgrad) - Høgskolen i Bodø, 2009