Legemiddelhåndtering : hvordan kan vi som sykepleiere bidra til å fremme sikker legemiddelhåndtering i sykehus? - Stoknes, Benedikte Dyrhaug; Kristiansen, Tone; Furnes, Merethe June (Høgskolen i Bodø, 2009)
Studentarbeid i sykepleie (bachelorgrad) - Høgskolen i Bodø, 2009