Hvilken betydning har bruk av dyr i utøvelsen av sykepleie til ungdom med depresjon i et miljøterapeutisk perspektiv? - Talseth, Karina Sandvik; Solbakk, Silje Marlen Molid (Høgskolen i Bodø, 2010)
Studentarbeid i sykepleie (bachelorgrad) - Høgskolen i Bodø, 2010