Hvordan bidra til mestring av psykiske belastninger hos pasienter etter akutt hjerteinfarkt - Skog, Stine Jacobsen (Høgskolen i Bodø, 2010)
Studentarbeid i sykepleie (bachelorgrad) - Høgskolen i Bodø, 2010