Sykepleiers rolle i et tverrfaglig team i en rehabiliteringsavdeling - Røli, Monica; Pedersen, Pernille; Olsen, Therese Fenes (Høgskolen i Bodø, 2010)
Studentarbeid i sykepleie (bachelorgrad) - Høgskolen i Bodø, 2010