Refleksjoner rundt en relasjon : om å bli kent med seg selv i møte med en annen - Rabba, Nina Lien; Jonassen, Marthe (Høgskolen i Bodø, 2010)
Studentarbeid i sykepleie (bachelorgrad) - Høgskolen i Bodø, 2010