Hvordan kan vi som sykepleiere møte en selvskader som har gjentatte innleggelser i psykiatrisk avdeling bak seg? - Olsen, Cecilie; Mathisen, Trude Thuv (Høgskolen i Bodø, 2010)
Studentarbeid i sykepleie (bachelorgrad) - Høgskolen i Bodø, 2010