Hvilke utfordringer står vi som sykepleiere ovenfor [sic] i møtet med rusmisbrukere innlagt i somatisk sykehus? - Eriksen, Anders Gjerstad; Bøckmann, Benedicte; Antonsen, Siri (Høgskolen i Bodø, 2010)
Studentarbeid i sykepleie (bachelorgrad) - Høgskolen i Bodø, 2010