Sykepleierens pedagogiske funksjon med fokus på ernæring og livsstil, i møte med hjerteinfarktpasienter - Edvardsen, Kristina; Skar, Alexander Larsos (Høgskolen i Bodø, 2010)
Studentarbeid i sykepleie (bachelorgrad) - Høgskolen i Bodø, 2010