Hvordan kan sykepleieren gjennom faglig forsvarlig praksis forebygge komplikasjoner ved stell av sentralt venekateter? - Bakksjø, Annika Alterskjær; Kvandal, Martin Ted (Høgskolen i Bodø, 2010)
Studentarbeid i sykepleie (bachelorgrad) - Høgskolen i Bodø, 2010