Hvordan kan sykepleiere hjelpe unge personer som lider av spillavhengighet og som kan ha utviklet sosial angst? - Aune, Carl-Erik (Høgskolen i Bodø, 2010)
Studentarbeid i sykepleie (bachelorgrad) - Høgskolen i Bodø, 2010