Til døden skiller oss . : omsorg til pårørende ved uventet død i sykehus - Arnesen, Turid; Langstrand, Elisabeth (Høgskolen i Bodø, 2010)
Studentarbeid i sykepleie (bachelorgrad) - Høgskolen i Bodø, 2010