Hvordan kan sykepleier gjennom realitetsorientering og validering møte demente med stadig syn og hørselshallusinasjoner i bofellesskap slik at pasienten gjenvinner ro og trygghet i avdelinga - Olsen, Ida Elise Midtgard (Universitetet i Nordland, 2012)
Studentarbeid i sykepleie (bachelorgrad) - Universitetet i Nordland, 2012