Hva kan vi som sykepleiere gjøre for å forhindre komplikasjoner som følge av inaktivitet blant de eldre på sykehjem - Frivåg, Marita; Sem, Eskild (Høgskolen i Bodø, 2008)
Studentarbeid i sykepleie (bachelorgrad) - Høgskolen i Bodø, 2008