"Litt smerte må han jo tåle!" : tema; smertelindring til rusmisbrukere på somatisk sykehus - Bega, Aferdita; Spydevold, Kai Simon; Berg, Annette (Høgskolen i Bodø, 2009)
Studentarbeid i sykepleie (bachelorgrad) - Høgskolen i Bodø, 2009