Hvordan kan sykepleieren støtte pårørende til kreftpasienter med kort forventet levetid, slik at de blir ivaretatt i sitt sorgarbeid? - Markali, Ola Schmidt (Høgskolen i Bodø, 2009)
Studentarbeid i sykepleie (bachelorgrad) - Høgskolen i Bodø, 2009