Hvordan kan sykepleier forebygge hypoglykemi hos eldre i sykehjem med diabetes type 2? - Fredriksen, Nomi; Hansen, Siv Kristin (Høgskolen i Bodø, 2009)
Studentarbeid i sykepleie (bachelorgrad) - Høgskolen i Bodø, 2009