Hvordan kan vi som sykepleiere møte, veilede og undervise foreldre til barn med nyoppdaget diabetes? - Bendiksen, Silje Irén; Johansen, Guri Karlsen (Høgskolen i Bodø, 2009)
Studentarbeid i sykepleie (bachelorgrad) - Høgskolen i Bodø, 2009