Filetkvalitet hos oppdrettstorsk (Gadus Morhua L.) i Nordland : effekt av sesong, lysstyring, stamme og fileteringstidspunkt - Willumsen, Lasse (Universitetet i Nordland, 2012)
Masteroppgave i havbruk - Universitetet i Nordland, 2012