Transportbehovet til næringslivet i Nordland : hvilke tiltak mener bedriftene er de viktigste og hvilken betydning vil tiltakene ha? - Hanssen, Thor-Erik Sandberg; Mathisen, Terje Andreas; Solvoll, Gisle (Handelshøgskolen i Bodø, Senter for innovasjon og bedriftsøkonomi, 2008)
Tittel på omslaget: Transportprioriteringer hos næringslivet i Nordland