En studie av Helgelandskysten som internasjonal turistdestinasjon - Folgerø, Øyvind Haraldsen; Halsen, Kristian (Universitetet i Nordland, 2011)
Masteroppgave i bedriftsøkonomi - Universitetet i Nordland, 2011