Hvordan oppnå konkurransefortrinn i nye forretningsområder? : et casestudie av to aktører i petroleumssektoren på Helgeland - Johansen, Andreas; Andreassen, Lars Erik (Universitetet i Nordland, 2011)
Masteroppgave i bedriftsøkonomi - Universitetet i Nordland, 2011