Når regnskapet skaper usikkerhet: en studie av internasjonale regnskapsstandarder i norsk oppdrettsnæring - Aasjord, Tom Eirik; Hansen, Benny Robert (Høgskolen i Bodø, 2007)
Mastergradsoppgave i bedriftsøkonomi - Høgskolen i Bodø, 2007