Hedgefond i perioden 1999-2009 : den alternative veien til absolutt avkastning og risikoreduksjon - Eriksen, Sandra Kristin (Høgskolen i Bodø, 2010)
Masteroppgave i bedriftsøkonomi - Høgskolen i Bodø, 2010