Hvordan øke verdiskapingen gjennom nettverk? : en undersøkelse av turistnæringen i Lofotens satsing utenfor høgsesongen - Rist, Tommy; Steffensen, Tom (Høgskolen i Bodø, 2009)
Mastergradsoppgave i bedriftsøkonomi - Høgskolen i Bodø, 2009