Nettverk i opplevelsesbasert reiseliv : en kvalitativ undersøkelse av nettverk i Lofoten - Gjernes, Mire (Universitetet i Nordland, 2013)
Masteroppgave i bedriftsledelse (MBA) - Universitetet i Nordland, Bodø, 2013