Nordnorsk gasellebedrift i 2007 - Fortsatte veksten? - Eliassen, Dag Erik; Fjellheim, Bengt; Pedersen, Jon-Arve (Universitetet i Nordland, 2013)
Masteroppgave i bedriftsledelse (MBA) - Universitetet i Nordland, 2013