Relasjonen mellom styret og daglig leder i lys av roller, styrets uavhengighet og nære relasjoner : utfordring eller uproblematisk? - Koivunen, Liv-Anja Sande (Universitetet i Nordland, 2012)
Masteroppgave i bedriftsledelse (MBA) - Universitetet i Nordland, 2012