Verdibasert ledelse - morgendagens ledelsesfilosofi? : om verdier, etiske normer og bevisstheten om dem - Mikalsen, Grete Annie; Wærstad, Turid Synnøve (Universitetet i Nordland, 2012)
Masteroppgave i bedriftsledelse (MBA) - Universitetet i Nordland, 2012