Hvor viktig er samhandling mellom styreleder og daglig leder i bedrifters måloppnåelse, og hvilke faktorer påvirker disse relasjonene - Claussen, Jørn; Thorvaldsen, Irene (Universitetet i Nordland, 2012)
Masteroppgave i bedriftsledelse (MBA) - Universitetet i Nordland, 2012