Medbestemmelse i barnehager : hva kan forklare ulik praksis mellom barnehager i forhold til gjennomføringen av medbestemmelse nedfelt i hovedavtalen/hovedtariffavtalen? - Flåten, Siri (Universitetet i Nordland, 2012)
Masteroppgave i bedriftsledelse (MBA) - Universitetet i Nordland, 2012