Hvordan besluttes valg av entrepriseform ved kommunale byggeprosjekter? : en casestudie av Bodø kommune - Pedersen, Per Gunnar; Hansen, Bjørn-Wiggo (Universitetet i Nordland, 2012)
Masteroppgave i bedriftsledelse (MBA) - Universitetet i Nordland, 2012