Eierstyring i interkommunale selskap : case: Iris Salten IKS - Noresjø, Ingelin; Noresjø, Torbjørn (Universitetet i Nordland, 2012)
Masteroppgave i bedriftsledelse (MBA) - Universitetet i Nordland, 2012